12 martie 2015

Weekend cu sănătate în Ardeal.

 Cine este interesat de ultimile noutăți în domeniul alimentației raw sau dorește să adopte un stil de viață sănătos și armonios este musai să meargă la o expoziție Raw Generation. Este vorba de un eveniment  organizat de Ligia și Raoul Pop, de data aceasta în Cluj, continuând seria de expoziții de acest fel care au avut loc în București. Este prima în Ardeal și vine cu un bogat program de informare și prezentări dedicate. Intrarea este liberă și se pot achiziționa produse din domeniu. Dacă nu știți despre inițiatori puteți citi aici.


 Mă încântă să aud că se organizează evenimente ce au ca scop educarea pentru abordarea unei alimentații sănătoase și cât mai naturale. Mă întristez însă când acestea sunt extrem de puține în regiunea în care locuiesc. Mă surprinde acest fapt căci orașul Iași este unul dezvoltat. Acest lucru poate fi din cauză că nu suntem încă deschiși către un stil de viață altfel decât cel cu care am crescut. Felicit inițiatorii acestor proiecte și îmi doresc nespus ca ele să se înmulțească. Sunt ocazii în care oameni diferiți ajung să se cunoască și să-și împărtășească experiențele. De asemeni, ele sunt un real ajutor pentru mămicile care doresc să-și hrănească copiii sănătos însă sunt bulversate de lipsa de informații corecte. Este o piață prea încărcată cu speculații ce au scop obținerea de beneficii financiare în dezavantajul sănătății publice.
Dacă aveți posibilitatea să ajungeți la Cluj în acest sfârșit de săptămână nu ezitați să mergeți la Grand Hotel Italia să vizitați expoziția și poate să cumpărați delicii sănătoase sau produse cosmetice naturale, bio și handmade. Programul îl aveți mai jos:


Pentru mai multe informații puteți accesa aici site-ul Expoziției Raw Generation.

“Mâncarea să-ți fie medicament și medicamentul mâncare”  - Hipocrate 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu