5 august 2015

Cappuccino raw și bun!

        Cât de simplu, cât de ușor, cât de gustos, cât de sănătos! Într-adevăr pot spune că  băutura asta mi-a făcut dimineața mai frumoasă. Un gust bogat, cremos, aromat, este un minunat deliciu la micul dejun. 
        După cum se va vedea mai jos, fotografiile spun mai multe. Eu scriu doar câteva rânduri despre cum se prepară acest cappuccino raw.

 Ingrediente:
  • 150 gr caju crud
  • curmale fără sâmburi
  • 1 linguriță miere sau alt îndulcitor natural
  • 1 linguriță cacao bio
  • un vârf de cuțit praf de vanilie bio
  • apă filtrată  
*Băutura se poate îndulci folosind doar curmale.
        Caju-ul se pune la hidratat peste noapte. Dimineață se varsă apa și se spală în doua rânduri. Se pune în blender cu celelalte ingrediente. Se amețesc bine bine până se transformă într-un lapte spumos și colorat. Se subțiază cu apă filtrată atât cât se dorește.

Now enjoy the raw cappuccino!













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu