Eu sunt

De ce Colț cu vis?

   Pentru că aveam dorința de a-mi crea acest loc minunat de ceva timp, însă mereu am amânat. Parcă nu reușeam să-mi fac timp pentru mine. Până când o întâmplare foarte tristă petrecută in viața mea m-a învățat să trăiesc. Altfel. Pierderea mamei mele mi-a lăsat un gol imens în sufletul, un gol pe care nu am știut cum să-l umplu decât reinventând o mare parte din mine. Încă fac acest lucru, iar această experiență o scriu aici, împărtășind tot ce îmi atrage atenția, mă impresionează și mă provoacă să cunosc mai bine.
     Colț cu vis conține articole de călătorie, handmade sau fotografie, însă, în majoritate detalii despre adoptarea unui stil de viață sănătos și mai ales a unei alimentații sănătoase. Cunoștințele în acest domeniu le-am dobândit de la mama și  bunica mea, documentându-mă continuu din cărțile și studiile naturopaților, și experimentând mereu pe propriul organism. Am aprofundat ceea ce știam și am învățat multe lucruri noi urmând cursuri de nutriție în domeniul medicinii complementare.
    Rețetele de pe blog sunt în majoritate create de mine. Cele care care au sursă de inspirație, au menționat autorul. O mare parte dintre ele sunt fără preparare termică pentru că îmi doresc să păstrez calitățile nutriționale ale ingredientelor și pentru că mă fascinează rezultatele delicioase pe care le obțin, fără a apela la metodele clasice sau tradiționale. 
       Nu consum carne astfel că nu veți găsi aici rețete cu acest produs. Nu consider totuși, cu privire la acest aspect, că mă încadrez complet în vreo categorie, gen vegetarian, vegan sau raw-vegan, ci pur și simplu fac ce simt și cred că este benefic  pentru corpul, mintea și sufletul meu. 
      Cum fotografia este una dintre pasiunile mele, imaginile cu semnătura Colt cu vis de pe blog sunt făcute de mine. Voi aprecia gestul celor care, în cazul în care le vor folosi, vor preciza sursa lor,
      Dacă ar fi să mă cunoașteți, ați afla că sunt veselă, zâmbăreață (cum îmi spune nașa mea), că iubesc viața și îmi doresc să o trăiesc frumos, cu folos, învâțând și descoperind cât mai multe. Ador să călătoresc și, deși nu sunt o fire foarte curajoasă când vine vorba de zborul cu avionul, nu renunț la explorarea teritoriilor îndepărtate. 
     Îmi plac și mă relaxează activitățile handmade, mai ales atunci când îmi reușesc micile proiecte
    Citesc cu plăcere cărți de beletristică, despre alimentație/nutriție sau dezvoltare personală. Consider că cititul te menține pe linia bunului simț și îți oferă șansa de a te educa continuu.
      Îmi sunt foarte dragi copiii iar momentele petrecute cu ei sunt pentru mine extraordinare și de neînlocuit.
      Ce să vă mai scriu? Blogul acesta vă va dezvălui, virtual într-adevăr, o mare parte din sufletul meu. 
        Sper să vă facă plăcere să mă însoțiți aici și îmi doresc să reveniți cu același sentiment!

                                      Andreea Vrânceanu


Dacă dorești să iei legătura cu mine, o poți face scriindu-mi pe adresa: coltcuvis@gmail.com.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu